Langskomen?

 

Open Avond
De eerstvolgende Open Avond is op 22 juni 2017! Je bent dan vanaf 18:00 de hele avond en nacht welkom bij de VGSU om de sfeer te proeven en kennis te maken. Hou de website of onze facebook in de gaten voor meer informatie!

Op Kamers
Zoek je een kamer? De meeste leden van de VGSU wonen gezamenlijk in verenigingshuizen. Door lid te worden is de kans groot dat je door kunt stromen in een van deze prachtige studentenwoningen en door nu al hier aan te geven dat je interesse hebt, is de kans nog wat groter dat je een plekje vindt. We nemen contact met je op als er een kamer vrijkomt waar je voor in aanmerking komt.

Meelopen met een studie
Een studiekeuze maken is niet gemakkelijk, daarom is het verstandig je goed te verdiepen in de studie die je interessant vindt. Meelopen met een studie is daarom een goed idee. Vul het formulier in als je het leuk vindt om eens mee te lopen met een VGSU'er die de studie volgt die jij misschien ook wel wilt gaan volgen. Hij/zij zal je dan meenemen naar college en je wat laten zien van de Universiteit en de stad. Dus: wil je graag bij een bepaalde studie een dag meelopen én kijken bij de VGSU? Geef je dan hier op!

Nieuwsbrief
Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alles wat de VGSU doet? Wil je graag een reminder krijgen wanneer er weer een open avond aan zit te komen? Wij versturen een aantal (5 tot 6) keer per jaar een nieuwsbrief met het laatste nieuws. Wil je deze ook graag ontvangen? Stuur dan een mailtje naar prcie [at] vgsu.nl. We zorgen er natuurlijk voor dat je geen spam ontvangt en gaan vertrouwelijk met je e-mailadres om. 

Navigatie

Inloggen

Vul uw VGSU-gebruikersnaam in.
Geef het wachtwoord dat bij uw gebruikersnaam hoort.
Nog geen account?
Wachtwoord vergeten?
Ouder/amicaal?

Alle foto's en inhoud zijn eigendom van de VGSU.